Spot Led Philips 13w

★★★★☆

Alege cele mai bune spot led philips 13w! Ne place sa va oferim cea mai buna siguranta si confort. De aceea, am adunat cele mai bune informatii de pe internet, astfel incat sa va puteti alege spot led philips 13w. In aceasta lista veti gasi tot ceea ce trebuie sa stiti pentru a face achizitia.

8 Produse - Cele mai bune

👉 Incarca mai multe 👈

Ce face în mod exact spot led philips 13w?

Spot led philips 13w este un nou bec GHIDAT de mare putere care oferă o sursă de lumină strălucitoare și constantă. Este mai bine să se utilizeze în zone mici sau poate medii. Este, de asemenea, o opțiune bună pentru utilizare în zone cu lumină scăzută.

La ce ar trebui să mă uit când cumpăr spot led philips 13w?

Când căutați să cumpărați, este foarte important să luați în considerare prețul luminilor de schimb, energia necesară și calitatea înaltă a luminii. De asemenea, este foarte important să ne gândim la companie și la calitatea unui anumit bec.

Valorează spot led philips 13w prețul?

Chiar și mai scumpe lumini BROUGHT sunt probabil disponibile pentru cumpărare. Dar ar merita?

Aceasta este de obicei o lumină LED de calitate superioară. Are o durată de valabilitate de douăzeci și 500 de ore și o temperatură de culoare Clementine de 3000K. Are o putere de lumină de zece, 500 de lux și o putere de iluminare de zece wați.

Dar merită prețul mare?

Există multe elemente de luat în considerare atunci când achiziționați un soft. Unele dintre acestea adaugă calitatea acestei lumini, de obicei durata de viață, împreună cu temperaturile de culoare.

Calitatea soarelui.

Calitatea superioară a luminii este importantă atunci când achiziționați un aparat ușor. Gama Clementine Color Heat este o nouă decizie grozavă pentru orice soft high end. Această lumină oferă o durată de viață de 30.000 de ore și o sursă de lumină de 12.000 de lux.

Speranța de viață.

Un alt factor important de luat în considerare atunci când cumpărați o lumină este cu siguranță speranța de viață. Soarele are o speranță de viață de 15.000 de ore. Fără îndoială, aceasta este o opțiune grozavă dacă sunteți în căutarea unei lumini GHIDATE de lungă durată.

Temperatura de culoare.

Un alt factor de luat în considerare atunci când investiți într-o lumină este cu siguranță gama de căldură a culorii. Temperatura de culoare Clementine este o nouă selecție excelentă pentru a obține o temperatură blândă cu o temperatură de umbră plăcută. Această greutate ușoară specifică are o durată de viață asociată cu 3000K.

Cum ne folosim de spot led philips 13w în viața de zi cu zi?

Luminile sunt excelente pentru o varietate de utilizări în viața de zi cu zi. De la oferirea de lumină în zonele întunecate până la adăugarea unui strop de culoare casei tale, aceste lumini vor adăuga cu siguranță multă personalitate casei tale. Toate sfaturile despre cum să folosiți luminile în viața de zi cu zi:

Creați-vă becul: după ce ați asamblat lumina, asigurați-vă că setați becul la nivelul corect. Veți dori să poziționați lumina soarelui la o anumită distanță de acoperiș pentru a vă asigura că există o iluminare adecvată.

Utilizați iluminarea pentru a adăuga umbră - Luminile sunt excelente pentru a adăuga culoare casei dumneavoastra Dacă aveți o cameră întunecată, utilizați o sursă de lumină roșie sau chiar verde pentru a include o mulțime de viață. Dacă includeți un spațiu nou luminos, lucrați cu o lumină deschisă sau roz.

Utilizați lumina de lectură - Când utilizați lumina de lectură, asigurați-vă că poziționați lumina soarelui la o distanță confortabilă de întâlnire. Nu vrei să-ți folosești lumina în timp ce examinezi.

Lumina apare pentru a ilumina punctele de acasă: dacă în prezent aveți o zonă întunecată, aplicați o lumină albă sau portocalie pentru a vă ilumina camera. Dacă o persoană are un spațiu luminos, folosește o lumină nouă sau chiar ok pentru a putea ilumina camera.

Folosiți-vă lumina pentru a controla temperatura proprietății dumneavoastra: pentru cei care au o casă cu un sistem de control al climei, puteți utiliza lumina curentă pentru a controla temperatura proprietății dumneavoastra Asigurați-vă că setați lumina la o lungime relaxată care vine de pe frunte, astfel încât să puteți controla căldura casei dumneavoastra actuale.

Philips 13w Spot BROUGH este un LED nou excelent pentru lucrul cu iluminare LED. Impact foarte scăzut mic și este în general foarte ușor de utilizat. Aceasta este o alternativă excelentă la piesele luminoase cu LED-uri sau la iluminatul DIRECT.

Spot led philips 13w este sigur că acestea sunt cele mai scumpe LED-uri de acolo, dar acești oameni oferă performanțe incredibile. Cu o durată de viață de până la 100.000 de ore, aceste corpuri de iluminat și iluminat sunt perfecte pentru programe precum designul casei, supravegherea CCTV și ferestrele tabletei. În plus, sunt o alegere excelentă pentru aplicațiile care necesită luminozitate ridicată, cum ar fi iluminatul teatrului sau poate ringurile de dans.

Urmareste aceste produse

Accepti cookies? Citeste mai mult