Transport și retur GRATUIT la orice comandă! Click aici pentru detalii!

Livrare și retur

1. LIVRARE

Preț transport:

  • Transport GRATUIT prin GLS Romania, pentru orice comandă, în cursul lunii August 2018.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii, in termen de 1-2 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

In perioada Sarbatorilor legale si a reducerilor, exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea coletelor de pana la 7 zile, insa facem tot posibilul ca volumul mare de comenzi sa nu afecteze termenul standard.

  • Livrarea comenzii se face pe baza adresei comunicate in comanda, prin curierat rapid.

  • Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi

2. SCHIMBUL DE PRODUSE SI RETURUL

 

Puteti returna sau schimba produsele comandate in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului.

Clientii care aleg optiunea de a schimba un produs, beneficiaza de un retur gratuit pentru produsul returnat si o livrare gratuita pentru produsul inlocuit. Daca pentru o comanda se vor inregistra doua sau mai multe schimburi de produs, incepand cu cel de-al doilea schimb taxa de transport tur - retur este de 20 RON.

Clientii care aleg optiunea de returnare a contravalorii produsului/produselor, vor beneficia de o taxa de retur in valoare de 10 RON, taxă ce va fi scazuta din suma rambursata in contul dumneavoastra.

ATENTIE !!! Daca optati pentru orice alt serviciu de curierat taxat suplimentar, ne rezervam dreptul de a va factura suma respectiva sau de a refuza coletul. 

a. Conditii de retur:
- Asigurati-va ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau spalare, trebuie sa aiba toate etichetele atasate si sa fie insotite de bonul fiscal sau factura de vanzare. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor, urmand sa va retrimitem coletul cu plata expeditiei la DESTINATAR.
- Completati formularul de retur si puneti-l in cutie alaturi de factura si produsul/produsele pe care doriti sa le returnati. Va rugam sa nu uitati sa atasati formularul. Fara acesta nu vom putea procesa returul dvs.
- Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului.

b. Cum se procedeaza:

Returnati produsele insotite de factura si de formularul de retur: 
- GRATUIT, prin firma de curierat GLS Romania daca optati pentru schimbarea produsului  (marime, culoare sau schimbul cu alt produs distinct)
- Tarif preferential 10 lei, prin firma de curierat URGENT-CARGUS pentru clientii care doresc returnarea contravalorii produsului. Pentru a beneficia de tariful acesta, apelati numarul de telefon 0751 690 120.  Contravaloarea transportului va fi scazuta din suma rambursata in contul dumneavoastra.

Daca optati pentru orice alt serviciu de curierat taxat suplimentar, ne rezervam dreptul de a va factura suma respectiva sau de a refuza coletul. 

Adresa la care se trimite coletul retur este: BRODMAX PROMO SRL, Str. Sucevei, nr. 170, Horodniceni, Suceava.  Tel: 0751 690 120

Dupa primirea coletului si verificarea actelor si produselor, vom trimite produsul dorit sau vom initia rambursarea contravalorii in contul bancar specificat, in termen de 72H (zi lucratoare) .

La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat.

Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.


Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H printr-un email la adresa office@magazin-gentleman.ro, pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de Gentleman Bucovina.