Comandă Fără Griji! Ai Livrare Și Retur Gratuit La Orice Comandă!

Livrare și retur

1.a. LIVRARE NAȚIONALĂ

Preț transport:

  • Transport GRATUIT prin GLS - General Logistics Systems  , pentru orice comandă.

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii, in termen de 1-3 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

In perioada Sarbatorilor legale si a reducerilor, exista posibilitatea sa intervina intarzieri la livrarea coletelor de pana la 7 zile, insa facem tot posibilul ca volumul mare de comenzi sa nu afecteze termenul standard.

  • Livrarea comenzii se face pe baza adresei comunicate in comanda, prin curierat rapid.

  • Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi  

 

 b. LIVRARE MAREA BRITANIE

  • Transport GRATUIT la ușa d-voastră prin GLS - General Logistics Systems  , pentru orice comandă ce depășește suma de 900 lei/ 175 lire sterline.
  • Cost transport 60 lei / 11 lire sterline pentru orice colet între 2-3 kg. Orice kilogram în plus costă 11 lei /2 lire sterline.

 

  • 2. SCHIMBUL DE PRODUSE SI RETURUL

 

Puteti returna sau schimba produsele comandate in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului.

Clientii care aleg optiunea de a schimba un produs, beneficiaza de un retur gratuit pentru produsul returnat si o livrare gratuita pentru produsul inlocuit. Daca pentru o comanda se vor inregistra doua sau mai multe schimburi de produs, incepand cu cel de-al doilea schimb taxa de transport tur - retur este de 20 RON.

Clientii care aleg optiunea de returnare a contravalorii produsului/produselor, vor beneficia de o taxa de retur in valoare de 10 RON, taxă ce va fi scazuta din suma rambursata in contul dumneavoastra.

ATENTIE !!! Daca optati pentru orice alt serviciu de curierat taxat suplimentar, ne rezervam dreptul de a va factura suma respectiva sau de a refuza coletul. 

a. Conditii de retur:

- Asigurati-va ca produsele comandate sunt returnate in aceeasi stare in care au fost primite. Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau spalare, trebuie sa aiba toate etichetele atasate si sa fie insotite de bonul fiscal sau factura de vanzare. Daca produsele returnate nu corespund conditiilor de mai sus, ne rezervam dreptul de a nu va returna contravaloarea produselor.

- Impachetati produsele în ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului.

b. Cum se procedeaza:

Sunati la 0751.690.120 - Departament Retur

Returnati produsele insotite de factura si de formularul de retur: 
- GRATUIT, prin firma de curierat GLS Romania daca optati pentru schimbarea produsului  (marime, culoare sau schimbul cu alt produs distinct)

Daca optati pentru orice alt serviciu de curierat taxat suplimentar, ne rezervam dreptul de a va factura suma respectiva sau de a refuza coletul. 

Dupa primirea coletului si verificarea actelor si produselor, vom trimite produsul dorit sau vom initia rambursarea contravalorii in contul bancar specificat, in termen de 72H (zi lucratoare) .

La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat.

Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.


Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H printr-un email la adresa office@magazin-gentleman.ro, pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de Gentleman Bucovina.